logo

Hier kunt u alle eerder op TV uitgezonden reportages en interviews bekijken uit 2010. Voor de reportages uit andere jaren klikt u bovenaan deze pagina. De reportages uit 2011 staan op de homepage van deze site.still

OK Oké

Deze reportage gaat over veiligheid op de operatiekamer, het project OK-Oké. Dit project wordt gekenmerkt door een integrale aanpak waarbij veel aandacht is voor de verschillende soorten techniek die in de operatiekamer gebruikt worden. Er is gefilmd in het Orbis Medisch Centrum en aan het woord komen de IGZ, technisch dienstverlener Cofely en uiteraard het Orbis MC zelf.

still

Grip op bloeddruk

Deze reportage gaat over het project “Grip op bloeddruk”. Dankzij een vernieuwende aanpak krijgen betrokken patiënten meer zelfregie en gaat de kwaliteit van de metingen en behandeling omhoog. Deze nieuwe aanpak, waarbij ondermeer gebruik gemaakt wordt van vernieuwende ICT- en telefonieoplossingen is ook voor betrokken huisartsen zeer prettig. In de reportage wordt een patiënt gevolgd en melden een huisarts en een zorgverzekeraar hun visie en ervaringen.

still

Zorgjournaal

In dit zorgjournaal:

-Kleinschalig wonen kost niet meer personeel
-Pleister meet lichaamfuncties
-Gastvrijheidsawards voor De Hogewey en Elkerliek Ziekenhuis

still

Hele uitzending

Wilt u de hele uitzending van 13 juni 2010 bekijken, klik dan op de pijl hiernaast. Wilt u alleen één van de reportages of het zorgjournaal bekijken, klik dan op het desbetreffende tabblad.

In deze uitzending een reportages over:
- OK oké, een project over veiligeheid op de operatiekamer
- Grip op bloeddruk, een project met meer zelfregie voor de patient zelf bij de behandeling van hoge bloeddruk
- Uiteraard bevat ook deze uitzending een zorgjournaal