logo

Deelnemen

De zorg in constant in ontwikkeling, dankzij toepassing van meer technologie en ICT, maar ook door nieuwe inzichten in behandeling en bejegening. Moderne Zorg zendt films over positieve ontwikkelingen in de zorg uit, door middel van reportages op locatie(s). In deze korte films van ongeveer 5 minuten worden moderne toepassingen die in de praktijk al functioneren, in beeld gebracht. In de films staan de ervaringen van patiënten/cliënten en zorgverleners centraal.

In iedere aflevering van het TV-programma worden steeds een tweetal van deze films uitgezonden, alsmede een kort zorgjournaal. 

De reportages/films worden gesponsord. In ruil voor een sponsorbedrag van € 9.500,- wordt iedere film:

Uiteraard komt de film ook ter beschikking aan de sponsoren zelf, voor eigen gebruik op websites, congressen, trainingen, in promotiemateriaal e.d.

Als sponsor/deelnemer kunnen zowel zorginstellingen als leveranciers als maatschappelijke organisaties optreden. Natuurlijk is het ook mogelijk de sponsorkosten te delen tussen meerdere betrokken partijen. Wel werken wij altijd met één contractpartij.

Indien u belangstelling heeft een vernieuwd project of een vernieuwende oplossing in beeld te brengen, neem dan contact op met de redactie: redactie@modernezorg.tv

U kunt ook bellen met DAZ 035-6220336, of met Tangram Media 030-6963062.